Over ons

 

De kracht van het woord

 

Ervaring en vakmanschap

ZegKracht maakt professionele teksten in de meest brede zin van het woord, zowel voor geprinte als online toepassingen. Er zitten geen geheimen achter de teksten van ZegKracht. Het gaat simpelweg om een schat aan ervaring en vakmanschap.

 

Communicatieve daadkracht

De teksten van ZegKracht komen voort uit de krachtige optelsom van goed luisteren, interpreteren, de juiste woorden en een perfecte beheersing van de Nederlandse taal. ZegKracht zorgt ervoor dat jouw boodschap doeltreffend, helder en begrijpelijk je doelgroep bereikt. Dat is communicatieve daadkracht, pure ZegKracht.

 

Meer dan alleen schrijven

ZegKracht is tevens jouw ervaren partner als projectcoördinator, redacteur en eindredacteur. ZegKracht geeft ook media-adviezen voor uiteenlopende communicatieve projecten of complete trajecten. Van eenvoudige flyers tot complete magazines. Daarbij verzorg ik desgewenst ook de vormgeving, het drukwerk en de verspreiding. Tevens kan ik van dienst zijn met het vakkundig posten van berichten op social-media tot het verzorgen van volledige web-content.